Neteja del riu Anoia

Riu Anoia

El divendres 30 de setembre, de 17:30 a 20:00 de la tarda, veniu a netejar un nou tram del riu Anoia. Després de les últimes pluges el riu ha arrossegat molta brossa que resta entre el canyissar i la flora autòctona. Això, sumat a les 11 sortides del col·lector que continuen sense reixes o xarxes de protecció, tenim un riu brut. No deixem que passi. Davant la passivitat dels governs, la ciutadania passem a l'acció!

Jornada Europea de Patrimoni

plaça de fàtima St. Martí de Tous

El dissabte 8 d'octubre se celebra a Tous una de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. Podeu inscriure-us a l'activitat al correu amicsdetous@gmail.com.

Last call: decreixement. Solucions pel canvi

Plaça de l'Amfiteatre de l'Estacio Vella Igualada

Dissabte 8 d'octubre se celebra una jornada per apropar-nos al decreixement, una línia de pensament que advoca una societat més sostenible. A la jornada, organitzada per Igualada pel Clima i la Kaserna Jove, hi trobareu una fira d'artesania km 0 i un mercat de segona mà, diferents tallers pràctics i diverses xerrades. Vine a construir alternatives i a escoltar-ne d'altres.

Manifestació: Tous es planta

Polígon St. Martí de Tous

Dissabte 15 d'octubre s'organitza una manifestació a Tous per lluitar contra la MAT i contra els macroprojectes fotovoltaics i eòlics especulatius que amenacen el nostre territori. Vine i planta't per un entorn més sostenible.