Ajuda’ns a tenir més força.
Fes-te soci o sòcia de Per la Conca!

Per inscriure’t com a soci/sòcia de l’entitat, omple el formulari que trobaràs a continuació.

Alternativament, també pots descarregar-te i omplir la fitxa d’inscripció en PDF. Un com plena, envia’ns-la a info@perlaconca.org


Formulari d’inscripció de nova persona sòcia

  Mitjançant aquest formulari sol·licito la meva inclusió com a soci/sòcia de l'associació, en acceptació dels Estatuts vigents de l'entitat, i d'acord amb les dades facilitades a continuació:

  Sol·licito també que s’atenguin els rebuts que presenti l’Associació per la Sostenibilitat de la Conca d’Òdena en satisfacció de les quotes de soci, d’acord amb la modalitat de quota i les dades bancàries següents:

  Quota estàndard: 25 € anualsQuota reduïda: 5 € anuals (persones estudiants, jubilades i a l'atur)

  Així mateix, manifesto que:


  *Informació bàsica sobre protecció de dades:

  En compliment del Reglament General de Protecció de dades, t’informem del següent: (1) el responsable de les dades facilitades lliurement és l’Associació per la Sostenibilitat de la Conca d’Òdena (NIF G67397646), amb seu a Cal Cisterer, s/n, 08711 Òdena (Barcelona), telèfon 686 626 063 i correu electrònic info@perlaconca.org; (2) en nom de l’organització tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat; (3) la finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les persones sòcies; i (4) les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Tens dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les teves dades personals; per tant, tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Així mateix, sol·licitem la teva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.

  Persona responsable: Associació per la Sostenibilitat de la Conca d’Òdena
  Finalitat: Incorporació en un fitxer per a gestionar els serveis de suport a l’associacionisme oferts.
  Legitimació: Consentiment de l’interessat o per existència d’un contracte mercantil.
  Persones destinatàries: No es cediran dades a tercers.
  Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’expliquen a la informació addicional.
  Procedència: De la persona interessada.
  Més informació a: https://perlaconca.org/politica-de-privadesa/