Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://perlaconca.org i pertany a Per la Conca (Associació per la Sostenibilitat de la Conca d’Òdena).

Quines dades personals recollim i per què

Cap dada és recollida de manera automàtica per finalitats analítiques o de seguiment. Únicament es recullen les dades enviades pels usuaris mitjançant els formularis de contacte.

Formularis de contacte

Si envieu un formulari de contacte amb les vostres dades, aquestes seran afegides a la nostra base de dades i seran fetes servir per  facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les persones sòcies.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Amb qui compartim les vostres dades i quant de temps retenim les dades

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Tens dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les teves dades
personals; per tant, tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Així mateix, sol·licitem la teva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si envieu dades mitjançant un formulari d’aquesta web, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Informació de contacte

El responsable de les dades facilitades lliurement és l’Associació per la Sostenibilitat de la Conca d’Òdena (NIF G67397646), amb seu a Cal Cisterer s/n, 08711 Òdena (Barcelona) i correu electrònic info@perlaconca.org.