Darrers Esdeveniments

Trobada Biorne

Ecomercaderet Igualada

El cap de setmana del 19 i 20 de novembre se celebra la trobada Biorne, centrada en el disseny de sistemes agroforestals. Hi haurà xerrades, tallers i activitats liderades per diferents col·lectius i projectes. Un espai per compartir, debatre i conèixer sobre permacultura!

Xerrades de Preservem l’Anoia

Local Social de Xauxa C/ Sant Ignasi, 59, Igualada

El dissabte 29 d'octubre Preservem l'Anoia organitza unes xerrades amb el nom: "Les renovables a l'Anoia, un desastre ecològic". L'objectiu és difondre quines són les repercussions del desplegament de les renovables a la nostra comarca. Vine a conèixer més sobre el tema!

Ruta tast del PACO

Copons

El 23 d’octubre, el Parc Agrari de la Conca d’Òdena celebra la 1a edició de la RutaTast del PACO, una caminada gastronòmica de descoberta del territori. L'activitat consisteix en una passejada de 13 km, apta per a petits i grans, amb 11 parades on els participants podran degustar diferents productes del Parc Agrari i conèixer els productors tot visitant les explotacions per les quals s’anirà passant. Més informació i inscripcions a la web del Parc Agrari de la Conca d'Òdena.