Darrers Esdeveniments

Xerrada virtual amb Antonio Turiel

La nostra societat avança a base d'uns recursos que s'acaben. Quina és la solució? Hi ha solució?   Divendres dia 9, a les 19.30h, el professor Antonio Turiel, expert en transició energètica, ens explicarà quina és la situació real.  

 Vine a restaurar el riu Anoia 

 Vine a restaurar el riu Anoia   Dissabte 3 de juliol de 9 a 11h  Celebrem l’inici de la Dècada de les Nacions Unides sobre la Restauració d’Ecosistemes Eliminarem 2 plantes molt invasores:  Arundo donax  Ailanthus altissima Punt de trobada a les 9:00 h a la Ronda del Rec amb Baixada del Carme (al costat del Kiosk del Rec)  Porta guants de jardineria si en tens i ganes de treballar! Pot fer calor, porteu barret, crema solar, roba còmoda i aigua! Suma’t a l’acció.

El model agroalimentari a debat

Conferència a Igualada: El model agroalimentari a debat. A què estem contribuint amb el nostre consum? Igualada, Ateneu, Carrer de Sant Pau, 9 2021 Activitats Us presentarem la conferència “El model agroalimentari a debat. A què estem contribuint amb el nostre consum?” Una proposta del Col·lectiu Eixarcolant. Presentació de la campanya de micromecenatge per fer-la possible. La conferència serà a càrrec de Marc Talavera, president del Col·lectiu Eixarcolant i doctor en biologia i contarà amb la participació del node territorial Anoia del Col·lectiu Eixarcolant. Parlarem del model agroalimentari actual, dels problemes que aquest representa, d’anècdotes, curiositats i mostrarem dades importants…