Xerrades tecnològiques del món agrari digital

El programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), impulsat pel Consell Comarcal de l'Anoia, proposa als mesos de novembre i desembre un seguit de ponències, que, sota el títol Xerrades Tecnològiques del Món Agrari Digital, permetran ampliar coneixements en aquest camp. La informació detallada de cadascuna i el formulari d’inscripció es poden trobar al següent web: https://elfuturestaalaterra.anoia.cat/ocupacio/  

Espectacle Solar de Mos Maiorum

Teatre Aurora Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), Igualada

El col·lectiu teatral Mos Maiorum proposa un espectacle on multitud de testimonis reals parlen de la problemàtica generada per la desregularització de la transició energètica a Sant Martí de Tous, on hi ha un projecte per construir 168 ha de plaques fotovoltaiques en sòl agrari. Centrals elèctriques de magnituds enormes canviaran per sempre la vida del poble.

€13 - €16

Acte de presentació d’Impuls sostenible

Centre Cívic Nord Carrer de Sant Martí de Tous, 6, Igualada

El divendres 2 de desembre es durà a terme la presentació de propostes de les entitats ambientalistes per la Conca d'Òdena, que afirmen que cal un impuls sostenible, amb l'objectiu d'iniciar noves dinàmiques en les polítiques mediambientals del territori. Vine a escoltar propostes i a dir la teva!