Iniciem l’elaboració d’un mapa paisatgístic col·laboratiu de la Conca d’Òdena

29/06/2020 - La iniciativa s’emmarca en la 2a edició de ‘Revela la Conca’, el certamen fotogràfic que vam engegar l’any passat per donar a conèixer el paisatge, la biodiversitat i l’activitat agrària del territori.

29/06/2020

La iniciativa s’emmarca en la 2a edició de ‘Revela la Conca’, el certamen fotogràfic que vam engegar l’any passat per donar a conèixer el paisatge, la biodiversitat i l’activitat agrària del territori.

Durant el passat estiu del 2019, des de l’entitat Per la Conca vam organitzar la primera edició de Revela la Conca, un concurs fotogràfic centrat en la Conca d’Òdena. Enguany, des del col·lectiu proposem fer un mapa paisatgístic de la Conca a partir de les fotografies fetes durant els darrers mesos per part dels veïns i veïnes del territori. Demanem a tothom qui vulgui col·laborar-hi que comparteixi les seves fotografies a les xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter) amb l’etiqueta #perlaconca, la ubicació de la imatge i, opcionalment, una petita descripció o comentari.

Amb totes les aportacions s’elaborarà un mapa virtual de paisatges, que es publicarà a principis d’agost i quedarà disponible al web de l’entitat.

Les fotografies presentades a la primera edició de Revela la Conca, que va tenir el format de concurs, es troben també disponibles al nostre web. Com en aquella ocasió, l’objectiu de la iniciativa d’enguany és visualitzar la creativitat i sensibilitat dels ciutadans de la Conca d’Òdena i posar en valor el patrimoni natural, arquitectònic i paisatgístic del territori.

Per posar-vos en contacte amb l’entitat podeu utilitzar qualsevol xarxa social o escriure’ns a info@perlaconca.org.


Exposició de les fotografies finalistes del concurs ‘Revela la Conca’ 2019 a la Biblioteca l’Atzavara d’Òdena. Foto: Per la Conca

A premsa: