L’entitat Per la Conca organitzem un concurs de fotografies per posar en valor el patrimoni natural i agrari de la Conca d’Òdena

NOTA DE PREMSA - 03/07/2019 - Amb el nom de “Revela la Conca”, des de l’associació pretenem reivindicar en clau positiva els valors del territori. El concurs estarà obert fins a mitjans d’agost i es premiaran les 6 millor fotografies, que donarem a conèixer durant la Festa Major d’Igualada.

NOTA DE PREMSA – 03/07/2019

Amb el nom de “Revela la Conca”, des de l’associació pretenem reivindicar en clau positiva els valors del territori. El concurs estarà obert fins a mitjans d’agost i es premiaran les 6 millor fotografies, que donarem a conèixer durant la Festa Major d’Igualada.

Per la Conca hem penjat les bases del concurs a través de les xarxes socials, on s’hi especifica que es valoraran de manera especial aquelles fotografies que estiguin ubicades a Can Morera, la zona amenaçada pel macropolígon, i que continguin algun element característic de la zona. S’estableixen cinc categories (activitat agrària, biodiversitat, patrimoni arquitectònic, lleure i paisatge), cada una de les quals es premiarà amb una panera de productes alimentaris de proximitat. A més, la millor fotografia de tot el concurs es premiarà també amb un vol en globus per la Conca d’Òdena.

Per participar-hi només cal penjar la fotografia a les xarxes socials Instagram, Twitter o Facebook amb l’etiqueta #perlaconca, acompanyada del nom de l’autor, d’un títol, la ubicació de la foto i la categoria. Es poden presentar fotografies realitzades entre el 12 de juny i el 12 d’agost, dia en el qual finalitza el concurs. Pot participar-hi qualsevol persona amb un màxim de tres fotografies. Les fotografies semifinalistes s’exposaran al Casal Popular d’Igualada, el Foment, del 19 d’agost al 14 de setembre de 2019. I l’entrega de premis als guanyadors serà el 19 d’agost a 2/4 de 8 del vespre, en aquest mateix espai.


Cartell de difusió i bases del concurs.
Fotografies d’exemple (Per la Conca).