Xarxa

PÀGINA EN CONSTRUCCIÓ

Intro (…)

Alimentació

Unió de Pagesos

Unió de Pagesos és el sindicat majoritari del camp català i més representatiu a Catalunya aplega homes i dones de totes les comarques catalanes que es dediquen a l’agricultura, a la ramaderia o l’activitat forestal i que defensen de manera solidària el sector agrari per millorar les condicions de vida i treball.

Cultura i territori

El Trill

El Trill és una associació formada per veïns del terme d’Argençola, Carbasí, Clariana, els Plans de Ferran, Porquerisses, Rocamora, Albarells i la Goda. L’objectiu de l’associació són la preservació del medi ambient, la sostenibilitat i el foment del medi natural, de la cultura, els costums, les festes, les tradicions i la història del terme municipal d’Argençola. El Trill es una entitat inscrita al registre d’entitats de medi ambient i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Anoia Patrimoni

Anoia Patrimoni és una petita empresa nascuda el 2015 amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural i històric vinculat al territori regat pel riu Anoia i els seus afluents.

Sostenibilitat

Ambiens

Ambiens son un equip professional multidisciplinari que promou l’activitat econòmica en el camp del medi ambient guiats pels principis de sostenibilitat i de l’estalvi econòmic.